11 DIY ideeën voor Pasen

Het is bijna Pasen en dat biedt een uitstekend excuus om je interieur op te pimpen met een konijn hier en daar. Aangezien het dit jaar veel te koud is om te shoppen voor leuke paasaccessoires maak je ze, onder het genot van een dampende kop thee, gewoon zelf.

Maak bijvoorbeeld waxinelichthouders van geverfde eierschalen, krijt voor iedere gast een persoonlijke boodschap op een met krijtbordverf geverfd ei of maak vrolijke paaspotjes door deksels en paasfiguurtjes in jouw favoriete kleuren te sprayen en de figuurtjes op de deksels te plakken!

(Bronnen vlnr: 1. via The Red Thread, 2. via Momtastic, 3. via Alisa Burke blog, 4. via Savvy Mom blog, 5. via Obviously Sweet, 6. via Pinterest, 7. via Дизайн и декор, 8 via Ólöf Jakobína blog, 9. via The Sweet Occasion, 10 via She Knows, 11. via Torie Jayne.)

Ben je niet meer te stoppen? Hier bekijk je meer DIY ideeën voor je interieur.

Comments are closed.