Pets on furniture

Is het je wel eens opgevallen hoeveel huisdieren de interieurfoto’s in de bekende woonmagazines tellen? Een goedgeplaatste kat op de foto doet een interieur vaak net wat minder statisch overkomen en geeft een huiselijke touch aan strak design.

Sinds Elle Decor verwees naar de superschattige rubriek Monday’s pets on furniture van de weblog Desire to Inspire ben ik om! Iedere week check ik de foto’s van huisdieren die zich neervlijen op de mooiste (design)meubelen in stijlvolle interieurs… Even een middagdutje op de Eames Lounge Chair? Alsof het niets is… Ook House & Home verzamelde mooie interieurfoto’s met honden en katten en designmeubelfabrikant Modernica organiseerde zelfs een heuse Pets on Furniture contest!

Nu ik toch zelf een blog beheer en gek ben op dieren én interieur heb ik besloten om zelf ook foto’s te posten die binnen dit pluizige thema passen! Om mee te beginnen post ik hierboven natuurlijk mijn eigen kat Dex. Eigenlijk is het een beetje valsspelen want een interieur is hier niet echt te zien. Vergeef me.

Heb jij ook mooie interieurfoto waar jou huisdier toevallig heel mooi op staat? Stuur de foto naar tessa@dailydecor.nl en wie weet staat jou viervoeter binnenkort op mijn blog!

Ben je allergisch voor dierenhaar (of gewoon niet gecharmeerd van haren in je huis) maar wil je jouw interieur toch opvrolijken met een huisdier? Ga voor een Snurk dekbedovertrekset en slaap met een opgerolde hond Bob of kat Ollie aan je voeten. Knus!

Be first to comment