Hotspot: Casa Vintage Beach Bar (Lombok)

Tijdens mijn rondreis door Bali in oktober pakte ik uiteraard de boot voor een paar dagen Lombok om de mooie Gili eilanden te bezoeken. Op Gili Trawangan stuitte ik tijdens een fietstocht over het eiland op een wel heel bijzonder plekje: Casa Vintage Beach Bar.  Ik besloot er met een Bintang de zonsondergang af te wachten en wat foto’s te schieten…

De eigenaresse reist de wereld over om de mooiste vintage meubels, kleding en accessoires te verzamelen. De in het zand gestalde meubels vormen knusse plekjes om van een koud drankje te genieten met uitzicht op de ondergaande zon, die dus echt precies voor de beach bar in de zee zakt! In de boetiek naast de bar zijn de kleding en accessoires te koop. Die je trouwens ook kunt bestellen via de Facebook-pagina.

Casa Vintage volgen? Op Instagram doet de eigenaresse verslag van haar zoektocht naar mooie spulletjes, het eilandleven en haar zwangerschap!

Be first to comment